Geconcentreerde blikken bij het invullen van de formulieren.
Geconcentreerde blikken bij het invullen van de formulieren.

De kop is eraf: eerste pleintjes Urkerdag ingeschreven tijdens geslaagde aanmeldavond

Cultuur

De commissie Urkerdag blikt terug op een geslaagde aanmeldavond, dinsdag op de Urkerboot. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de eerste pleintjes ingeschreven.

De bijeenkomst werd afgetrapt met een presentatie van commissielid Jan Anker over de praktische zaken omtrent Urkerdag op zaterdag 18 mei. Daarna was er een gezellige bingo; commissielid Willie Bakker-Nentjes las een heus Urkerdag-bingoverhaal voor. Vervolgens was het tijd om de formulieren in te vullen en de pleintjes in te tekenen bij de commissie Urkerdag.

Nog één aanmeldmoment

,,Iedereen die is gekomen: dank voor de komst. Mooi om te zien dat er zoveel enthousiasme is en dat er onderling vele ideeën werden besproken’’, aldus de commissie. Bij vragen, opmerkingen of ideeën raadt de commissie aan om contact op te nemen met Jan Anker, 06-31519155. ,,Er zijn al vele locaties vastgezet als pleintje. Heb je nog geen vergunning? Er is op dinsdag 30 april nog één aanmeldavond, op Wijk 1-69. Dan kunnen ook de veilingstukken worden gebracht.’’

Commissielid Jan Anker deelde informatie over de pleintjes én vertelde over het doel van Urkerdag.
Willie Bakker-Nentjes vertelde het Urkerdag-bingoverhaal.
Hoe krijg je een Urker stil? Met een bingo!