Afbeelding
Foto:

Brouwers Mannenmode heropend

Financieel

De planning van de verbouwing was heel strak, maar het is gelukt. In vier dagen tijd is de winkel van Brouwers Mannenmode en The Boxx heringericht.

Eigenaar Leen Brouwer was van mening dat de winkel hoognodig voorzien moest worden van een nieuwe uitstraling. Na een gedegen voorbereiding, werd in samenspraak met de uitvoerders van de plannen een uitermate strakke planning opgesteld, waardoor de winkel slechts vier dagen gesloten zou zijn. Afgelopen maandag werd met de herinrichting van de winkelruimte, paskamers en kantoor begonnen. Door goed meedenken en een uitermate goede samenwerking tussen alle betrokken bedrijven (Kappen Klus- en Installatiebedrijf, Brouwer Wooninrichting, Meubelwinkel Muubl en Snijder Reclame), werd de klus binnen de gestelde termijn geklaard.

Vrijdagochtend kon vol trots de hernieuwde winkel weer geopend worden voor de klanten. In het bijzijn van Leen en Willemien Brouwer en het personeel werd het lint doorgeknipt door de ‘oude’ en nieuwe generatie Brouwer. Het hele weekend was het daarna feest in de winkel van Brouwers Mannenmode en The Boxx. Alle klanten die de hernieuwde winkel bezochten werden getrakteerd op taart, hapjes en een flinke korting op de gehele wintercollectie.