December is dartmaand

Sport

Bij Dartvereniging De Rake Gooier staat de maand december volgepland met activiteiten. Van een rankingtoernooi, tot aan een Open Urk. Bovendien zijn er tal van prijzen te winnen.

Voor de fanatieke darter staat er een rankingtoernooi op het programma. Het is een enkeltoernooi en het wordt aanstaande zaterdag 13 december gespeeld. Het toernooi start om half drie en inschrijven kan, voor zes euro per persoon, via de internetsite rakegooier.nl of via telefoonnummer 06-41042763.

Op zaterdag 27 december staat het clubgebouw van De Rake Gooier in het teken van het dartevenement Open Urk. Maar liefst 55 darters hebben zich al opgegeven en er zijn nog tien plaatsen vrij. Meer informatie is op de website te vinden en het Open Urk start om 11 uur ‘s morgens.


Speldagen


Op maandag 29 en dinsdag 30 december gaat het dak er helemaal af in het clubgebouw. Dan draait ‘s avonds namelijk het rad van fortuin. Ook kunnen bezoekers meedoen met allerlei alternatieve dartspelletjes. De spelavonden gaan om zeven uur van start in het clubgebouw aan de Vormtweg.