Kees de Boer (8) zet ZVV Urk/Bakkerij De Kof vlak voor rust op een 3-1 voorsprong uit een tien-meter trap.. Foto: Het Urkerland

ZVV Urk/Bakkerij De Kof laat toeschouwers genieten bij laatste thuiswedstrijd

Sport

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2022-2023 hebben de zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij De Kof laten zien niet onder te doen voor de topteams in de Eerste Divisie. In een aantrekkelijke wedstrijd, waarvan de toeschouwers met volle teugen genoten, werd afgerekend met de nummer drie van de ranglijst, PKC’83 uit Groningen. Na een 3-1 voorsprong bij rust, werd in de tweede helft nogmaals drie keer gescoord, voordat de gasten in de laatste minuten, met een meevoetballende doelman, de stand een dragelijker aanzien wisten te geven. Eindstand 6-4 in het voordeel van ZVV Urk/Bakkerij De Kof. De Urkers rest nog een uitwedstrijd tegen SC Olympic als afsluiter van het seizoen.