Aanval van Urk wordt weggewerkt door de verdediging van Barendrecht.
Aanval van Urk wordt weggewerkt door de verdediging van Barendrecht. Foto: Het Urkerland

Urk onderuit tegen Barendrecht

Sport

Het worden nog hele spannende weken voor Urk in de strijd om de onderste plaatsen, na de nederlaag in de thuiswedstrijd tegen Barendrecht. De gasten kwamen na ruim een kwartier spelen op voorsprong. Vlak voor het half uur scoorde Lucas Tol de gelijkmaker voor Urk. Na rust kantelde de wedstrijd na vijf minuten, toen Lucas Nagel rood kreeg van scheidsrechter Besselsen. Toch wist Urk lang stand te houden, maar tien minuten voor tijd viel toch de 1-2 voor Barendrecht. Door deze nederlaag verblijft de thuisploeg nog steeds in de gevarenzone in de Derde Divisie en staat het elftal nog een paar spannende weken te wachten.