Flevopallets breidt wagenpark uit

Zakelijk
Het gaat goed met Flevo Pallets, het bedrijf van Meindert Kapitein. In de afgelopen tijd verhuisde de onderneming naar een grotere locatie, groeide het personeelsbestand naar vijftien personen en werd het wagenpark uitgebreid van één naar drie vrachtwagens.Meindert Kapitein startte in 2008 met Flevo Pallets aan het Keteldiep, een bedrijf gericht op de verkoop van verschillende soorten pallets - van de meest gangbare Europallets tot aan kunststof pallets. Sindsdien is zijn zaak flink gegroeid en uitgebreid. Zo werd transport – onder leiding van Jelle Kapitein – een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden en werd het wagenpark daardoor fors uitgebreid.

Ook werd Flevo Pack opgericht, een zusterbedrijf gericht op verpakkingsmateriaal. ,,Denk daarbij aan folie, tape, antislippapier, dozen of opvul- en beschermingsmateriaal. Eigenlijk alle gangbare artikelen die een bedrijf nodig heeft om spullen te verpakken en te verzenden. Bij het leveren van de pallets merkten we dat hier de nodige vraag naar was”, vertelt Louw Kapitein, die samen met Meindert Kapitein eigenaar is van het bedrijf Flevo Pack.

Duurzaamheid

Sinds 2012 is Flevo Pallets gevestigd aan de Domineesweg. Van werken in de openlucht kunnen alle materialen nu in de schuren worden verwerkt en opgeslagen. ,,Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. Alles wordt hergebruikt – wij hebben bijna geen afval.”

Wie meer wil weten over één van de bedrijven kan een kijkje nemen op de nieuwe websites www.flevopallets.nl en www.flevopack.nl. Op de foto v.l.n.r. Meindert, Jelle en Louw Kapitein.