Iede Nentjes schiet Urk op gelijke hoogte (1-1) met Harkemase Boys.
Iede Nentjes schiet Urk op gelijke hoogte (1-1) met Harkemase Boys. Het Urkerland

Harkemase Boys en Urk delen punten in doelpuntrijk duel

Sport Urk 1 (2023-2024)

De toeschouwers die aanwezig waren bij de wedstrijd tussen Harkemase Boys en Urk hebben een doelpuntrijk duel voorgeschoteld gekregen. Maar liefst acht doelpunten, keurig verdeeld over beide elftallen, zorgden voor een 4-4 eindstand.

Prachtige doelpunten en heel veel fouten zorgden voor een uiterst vermakelijke wedstrijd. Een snel doelpunt van Harkemase Boys werd door Urk binnen een half uur omgezet in een voorsprong voor het bezoekende team. De rust brak aan met een 2-2 tussenstand na een laat doelpunt van de thuisclub.

Na rust herhaalde het scoreverloop van de eerste helft zich. Eerst Harkemase Boys, daarna twee keer Urk en het slotakkoord opnieuw van de gastheren. In de slotfase van de wedstrijd kregen beide elftallen nog kansen op de overwinning, maar ondanks uitstekende mogelijkheden werd er niet meer gescoord.

Scheidsrechter: T.R.Winkel

Toeschouwers: 650

Gele kaarten: 51. Klaas Kramer, 84. Lucas Nagel, 89. Kelt Jager (Urk), 70. Melik Ismail (Harkemase Boys)

Scoreverloop: 3. Thomas Prinsen 1-0, 18. Iede Nentjes 1-1, 24. Jarno van Essen 1-2, 41. Joris Adams 2-2, 52. Jari Slort 3-2, 59. Riekelt Nentjes 3-3, 67. Lucas Nagel 3-4, 81. Pim Betzema 4-4

Opstelling: Richard Strijker, Iede den Dulk (46. Kelt Jager), Klaas Kramer, Lubbert Post (46. Riekelt Jan Brands), Jan Ras (46. Lucas Nagel), Lucas Schraal, Iede Nentjes (76. Tim Ras), Lucas Tol (65. Klaas Romkes), Johannes Schrijver, Riekelt Nentjes, Jarno van Essen