Afbeelding

Thuiskwartier is nu helemaal af, nieuw totaalconcept voor wonen

Zakelijk

De feestelijke opening van Thuiskwartier vindt zaterdag plaats. Na maanden van verbouwen is het nieuwe totaalconcept voor wonen, op de hoek van het Marsdiep, helemaal klaar. De eigenaren, Ronald van Biljouw (links) en Simon Weerstand (rechts) staan te popelen om iedereen te laten zien wat ze allemaal in huis hebben en houden daarom van tien tot drie uur een open dag.

Ronald van Biljouw vertelt: ,,Thuiskwartier is de ideale partner voor mensen die hun nieuwe of bestaande huis gaan (her)inrichten. Ons brede assortiment bestaat uit keukens, badkamers, tegels en pvc-vloeren. We staan voor kwaliteit en regelen, indien gewenst, alles voor de klant: van 3D ontwerp tot de realisatie. Ons ervaren team heeft jarenlange expertise op deze gebieden en brengt dit nu samen onder één dak.’’ Met de opening van Thuiskwartier wordt het huidige bedrijf van de ondernemers, TegelExpert, opgenomen in het nieuwe concept. Simon Weerstand: ,,Klanten van TegelExpert kunnen vanaf nu dus terecht bij Thuiskwartier. Waar ze de keuze hebben uit een veel ruimer aanbod dan alleen tegels. Ook voor de aannemerij zijn we nu een mooie complete partij.”

Tijdens het open huis kunnen bezoekers, met een hapje en een drankje, de nieuwe showrooms bezichtigen. Iedereen is welkom, ook op kinderen is gerekend. Er staan diverse acties op stapel. Meer info: thuiskwartier.nl en sociale media.